Hesabım
    "Organize İşler 2"nin Asım Noyan'ından İlk Görüntüler!

    Yılmaz Erdoğan'ın karakteri Asım Noyan'a "Organize İşler 2"den ilk bakış burada...

    Organize İşler 2'den ilk Yılmaz Erdoğan kareleri geldi. Türk sinemasının sevilen karakterlerinden biri olan Asım Noyan'ı yeniden beyaz perdede canlandıracak olan usta oyuncu Erdoğan sosyal medya hesabından merakla beklenen devam halkasına dair ilk kareleri paylaştı. Gelen karelerde ünlü oyuncunun karakteri Asım Noyan'ı görüyoruz.

    Sevilen komedyen Ata Demirer, günümüz ekranlarının sevilen yıldızları Ekin Türkmen, güzel yıldız Bensu Soral, başarılı oyuncu Demet Evgar, yerli komedinin sevilen kadınlarından Ezgi Mola, yetenekli oyuncu Okan Çabalar ve yerli gururumuz Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimleri kadrosunda bulundurarak adeta bir yıldızlar geçidi vadeden devam halkasında ilk projenin yönetmen koltuğunda oturan ve senaryosunu yazan Erdoğan yeniden kamera arkasına geçiyor.

    Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, ünlü komedyen Cem Yılmaz, komedinin sevilen isimlerinden Tolga Çevik, usta oyuncu Demet Akbağ ve güzel yıldız Özgü Namal'lı zengin kadrosuyla yerli komedinin en sevilen örneklerinden biri olan Organize İşler'in devam halkasında Kıvanç Tatlıtuğ'un horoz dövüştürücüsü bir karaktere, Ezgi Mola'nınsa Yılmaz Erdoğan'ın karakteri Asım Noyan'ın sevgilisine hayat vereceği gelen dedikodular arasında yer alıyor.

    Merakla beklenen devam halkası "Organize İşler 2" 4 Ocak 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top