Hesabım
    "Avengers 4" İpuçları Bu Fotoğrafta mı Saklı?

    Russo kardeşlerin son gönderisi Avengers hayranlarının kafalarında soru işareti oluşturdu.

    Avengers 4 için heyecan giderek büyürken, Russo kardeşlerden gelen yeni gönderi kafaları iyice karıştırdı. Serinin merakla beklenen yeni devam halkasıyla ilgili ser verip sır vermeyen yönetmenlerin yeni sosyal medya paylaşımı üzerine Marvel hayranları adeta birer dedektife dönüştü ve ipuçlarını birleştirmek için büyük yarış başladı.

    Görüldüğü üzere gelen görüntüde filmin yönetmenlerinden Joe Russo'yu sette otururken görüyoruz. Gönderinin metninde ise "Dikkatli bakın" yazıyor. İpucunun ne olduğundan bile habersiz olduğumuz için biz de tüm Marvel hayranları gibi teoriler üretmenin ötesine gidemiyoruz. İşte gönderinin altına gelen kimi teoriler; 

    Yukarıdaki teori fotoğrafta dekorlar ile, "Avengers 4"ün resmi ismi olacağı iddia edilen "End Game"in yazdığını iddia ederken, aşağıdaki teori ise fotoğrafa 4 A harfinin yerleştirilmiş olduğunu iddia ediyor.

    Bizim favori teorilerimiz ise şunlar; 

    Eğer filmde Şrek ya da Homer Simpson ile karşılaşırsak bu gerçekten inanılmaz olurdu. Gel gelelim en akıllıca teorilerden biri de detaycı bir sosyal medya kullanıcısından geliyor.

    Görüldüğü üzere iki fotoğrafta yer alan dekor mini kuantum makinesi. Ant-Man ve Wasp'ın film sonrası sahnesinde de gördüğümüz teknolojik alet filmin kırılma noktasını işaret ediyor olabilir.

    "Avengers 4", Marvel'ın 3. Evre'sini sonlandıracak ve tahminen Spider-Man ile Captain Marvel'ın başını çektiği yeni bir evreyi başlatacak. Şu ana dek ön cephelerde gördüğümüz kahramanlarımıza veda ederken, yeni nesil Marvel süper kahramanları ile tanışacağız. "Avengers 4" 26 Nisan 2019 tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top