Hesabım
    "Solis"in Posterinde Görev Hayatta Kalmak!

    Bilim kurgu filmi "Solis"ten yeni poster yayınlandı.

    Bilim kurgu filmi Solis'ten poster yayınlandı. 6 kısa filmin ardından ilk uzun metraj filmini çeken Carl Strathie'nin yönetmenliğinin yanı sıra senaryosunu da üstlendiği film, aksiyon, dram ve bilim kurgunun çizgilerini bulanıklaştırarak birbirleriyle harmanlıyor.

    Troy Holloway baygın bir halde yatarken nerede olduğunu bile bilmeden kendine gelir. Ancak karşılaştığı manzara oldukça korkutucudur. Uzaydaki çekime göre sürüklenen, tek kişilik bir kaçış kapsülünün içindedir. Daha da kötü olan şey, kapsülün hızla güneşe doğru sürüklenmekte olmasıdır. Hızlı oksijen tükenmesi ve 90 dakikalık bir yanma oranıyla, Komutan Roberts zaman dolmadan önce Holloway'i kurtarmak için bir kurtarma görevi başlatır. Yakın zaman önce oğlunu kaybeden ve şimdi de kendi sonu yaklaşan Holloway hayatta kalma konusunda pek hevesli olmasa da onunla yalnızca zayıf radyo frekansı aracılığıyla konuşabilen Roberts onun hayatını kurtarmaya kararlıdır. Bu süre zarfı içinde her ikisi de çok geçmeden yaşadıkları hayatların beklenmedik şekillerde birbirlerini etkilediğini göreceklerdir. Uzayın sınırsız ve korkunç boşluğu bile bu iki insanın birbirlerinden destek almasını engelleyemeyecektir...

    Prömiyerini Edinburgh Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren bilim kurgu filmi ardından Berlin Fantasy Filmfest'te de seyircilerin karşısına çıktı. Filmin başrollerini Westworld'ün Rebus'u ve Walking Dead'in Simon'ı olarak akıllarda yer eden Steve Ogg ve Alice Lowe paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top