Hesabım
    Peter Dinklage’li “My Dinner with Hervé”nin Uzun Fragmanı Yayınlandı!

    Fransız aktör Hervé Villechaize’in hayatı "My Dinner with Hervé" ile film oluyor.

    Game of Thrones”ta sergilediği olağanüstü performans ile geçtiğimiz hafta üçüncü Emmy Ödülü’nü kazanan başarılı aktör Peter Dinklage’in başrolünü üstlendiği biyografik drama filmi “My Dinner With Hervé”nin ilk uzun fragmanı görücüye çıktı.

    HBO yapımı filmde başrol Dinklage’e “Fifty Shades” serisinin yıldızı Jamie Dornan, Oscar ve Altın Küre adayı Andy Garcia, “Game of Thrones” ve “Taboo” dizilerinden tandığımız Oona Chaplin, Mireille EnosHelena Mattsson ve Harriet Walter gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini “Hitchcock” ve “November Criminals” filmlerinde kamera arkasına geçen Sacha Gervasi üstleniyor.

    Gerçek olaylardan esinlenen “My Dinner with Hervé”, zor günler geçiren gazeteci Danny Tate (Jamie Dornan) ve 1970’lerde yayınlanan “Fantasy Island” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı, 50 yaşında intihar eden dünyaca ünlü Fransız cüce aktör Hervé Villechaize’in (Peter Dinklage) alışılmadık arkadaşlığını anlatıyor. İkili çılgın bir Los Angeles gecesinde tanışıyor ve bu karşılaşma ikisinin de hayatını değiştirecek sonuçlara gebe oluyor.

    “My Dinner with Hervé” 20 Ekim tarihinde HBO kanalında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top