Hesabım
    Ralph Ineson ve Susan Lynch “Here Are the Young Men” Kadrosunda!

    Anya Taylor-Joy’lu “Here Are the Young Men” kadrosuna yeni isimler kattı.

    İrlanda yapımı drama filmi “Here Are the Young Men” oyuncu kadrosunu genişletiyor. Bu yıl “Başlat Ready Player One”da birlikte rol alan Ralph Ineson ve Susan Lynch filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “The Witch” ve “Parçalanmış”ın yıldızı Anya Taylor-Joy, “Game of Thrones”tan tanıdığımız Dean-Charles Chapman, “Peaky Blinders”da boy gösteren Finn Cole, “Vikings”te izlediğimiz Ferdia Walsh-PeeloLola Petticrew ve Conleth Hill gibi isimler yer alıyor. Yönetmen ve senarist koltuğunda ise Eoin Macken oturuyor.

    Rob Doyle’un 2014 yılında yayınlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “Here Are the Young Men”, Dublinli üç genç olan amaçsız Matthew, nihilist Rez ve dengesiz Kearney’e odaklanıyor. Bir büyüme hikayesi anlatan filmde Matthew (Dean-Charles Chapman), karizmatik arkadaşı Kearney (Finn Cole) tarafından zararlı düşüncelerin ve nihilizmin yer aldığı bir dünyaya çekiliyor. Matthew, kendi yolunu çizmiş bağımsız bir kız olan çocukluk aşkı Jen (Anya Taylor-Joy) için yanıp tutuşurken, erken gelişmiş arkadaşları Rez (Ferdia Walsh-Peelo) paranoyaya yenik düşmeye başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top