Hesabım
    Ferzan Özpetek İmzalı "Napoli'nin Sırrı"ndan Altyazılı Fragman!

    Ferzan Özpetek'in yeni filmi "Napoli'nin Sırrı"ndan altyazılı fragman var.

    Napoli'nin Sırrı'ndan altyazılı fragman var. Karşı PencereCahil Periler ve Kutsal Yürek gibi yüreğe dokunan filmlerin yönetmeni Ferzan Özpetek'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmin başrolünde "Karşı Pencere" filminde de rol alan İtalyan oyuncu Giovanna Mezzogiorno yer alıyor. 

    Güzel bir kadın olan Adriana, Napoli’de gittiği bir partide Andrea adındaki bir adamla tanışır. Andrea, özgüveni yüksek olan, çekici bir adamdır. Geceyi Andrea ile geçiren Adriana, hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Güzel kadın, hayatının değişeceğini, her şeyin güzel olacağını düşlerken, Andrea’nın buluşmaya gelmemesi genç kadını hayal kırıklığına uğratır. Hayatına geri dönen Adriana, otopsi yapmak için işe gittiğinde gizemli bir soruşturmanın ortasında kalır. Şüpheli bir cinayete kurban gitmiş bir bedeni inceleyen Adriana, bu karanlık sırrın gizemini çözebilecek midir?...

    Senaryosunda yönetmenle birlikte Gianni Romoli ve Valia Santella imzası bulunan filmin müziklerini ise ünlü yönetmenin sıklıkla birlikte çalıştığı besteci Pasquale Catalano üstleniyor. Kadrosunda  Alessandro BorghiLuisa Ranieri ve Maria Pia Calzone'un da yer aldığı "Napoli'nin Sırrı", beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor.

    "Napoli'nin Sırrı", 26 Ekim'de sinemalarımızda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top