Hesabım
    "Müslüm" Filminin Babası Turgut Tunçalp!

    "Müslüm" filminde ünlü ses sanatçısının babasına Turgut Tunçalp hayat veriyor.

    Müslüm'de Müslüm Gürses'in babasına Turgut Tunçalp hayat veriyor. Ülkemizin unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamını sinema perdesine aktaran "Müslüm" filminde, çocukluğundan itibaren Müslüm Gürses’in hayatının en önemli figürlerinden birisi olan babasının, ünlü sanatçının hayatına nasıl etki ettiğini göreceğiz.

    Oynadığı dizi ve filmlerle yakından tanıdığımız Tunçalp, öfkesi ve yaşattığı acıların izlerini ömür boyunca Müslüm Gürses'e taşıtmış olan babasına hayat verecek. Hayranlarının "baba" dediği ünlü sanatçıya, başarılı oyuncu Timuçin Esen hayat verecek. 

    Zerrin TekindorAyça BingölErkan CanTaner ÖlmezErkan AvcıŞahin KendirciTurgut TunçalpGüven KıraçErkan Kolçak KöstendilCaner KurtaranGoncagül Sunar ve Aleyna Özgeçen'in de kadrosunda yer aldığı filmin yönetmenliğini Can Ulkay ve Ketche üstlenirken, biyografik dram filminin senaryosunda ise ünlü yazar Hakan Günday'ın imzası bulunuyor. 

    Filmin genel müzik direktörü konumunda Müslüm Gürses’in çocukluk arkadaşı, tüm yaşamı boyunca her zaman yanında olan ünlü müzisyen Burhan Bayar bulunuyor. Filmde görüntü yönetmenliği Martin Szecsanov'a, kostüm tasarımı Baran Uğurlu'ya, kurgu ise Mustafa Presheva’ya ait. 

    Merakla beklenen "Müslüm" 26 Ekim'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top