Hesabım
    “Hızlı ve Öfkeli” Spin-off Filmi “Hobbs and Shaw”dan İlk Kare!

    "Hızlı ve Öfkeli" serisinin yan mahsülü "Hobbs and Shaw"dan ilk kare yayınlandı.

    Hobbs and Shaw filminden ilk kare yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off projesi olan film, tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden uzun soluklu aksiyon serisinin iki sevilen karakterini karşı karşıya getiriyor. Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanacak olan filmin başrollerini, karakterlere seride hayat vermiş olan Dwayne Johnson ve Jason Statham ikilisi üstleniyor.

    Filmden gelen ilk kare, Johnson'ın sosyal medya hesabı üzerinden seyircilerle buluştu. Gelen siyah-beyaz karede ikiliyi gökdelen gibi bir binanın içindeki bir ofiste görüyoruz. Şık görünen ikili belirgin bir gerginlikle birbirlerine bakıyorlar.

    Filmin konusu şu an için sır gibi saklansa da, ortalama bir "Hızlı ve Öfkeli" filminden biraz daha karanlık ve daha derinlikli bir film olacağı vadediliyor.

    The Crown” dizisinin Prenses Margaret’ı Vanessa Kirby Deckard Shaw’un kız kardeşi olan bir MI-5 ajanına hayat verirken, Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Idris Elba’yı da filmin kötü adamı olarak izleyeceğiz. Filmin oyuncu kadrosunda şu an için belirsiz bir rolde olmak üzere Eddie Marsan da yer alıyor. Yönetmen koltuğuna “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız deneyimli aksiyon yönetmeni David Leitch'in oturduğu projenin senaryosunu serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan yazıyor.

    “Hobbs and Shaw” 2 Ağustos 2019’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top