Hesabım
    Romantik-Dram "Here And Now"dan Fragman Var!

    Sarah Jessica Parker ve Renée Zellweger başrollü romantik-dram "Here And Now"ın fragmanı geldi.

    Romantik dram filmi Here and Now'dan beklenen fragman geldi. Sex and the City'nin Carrie'si, 4 Altın Küre sahibi oyuncu Sarah Jessica ParkerBridget Jones rolüyle gönüllere taht kuran, Oscar ödüllü güzel yıldız Renée Zellweger ve 2 Altın Küre adaylığı bulunan Avustralyalı oyuncu Simon Baker'ın başrollerini üstlendiği romantik dram filmi, bir kadının kendini keşfetme yolculuğunu temel alıyor.

    Vivienne New York'da caz vokalistliği yapan, işini seven bir kadındır. Güzel Vivienne hayatını sadece kendisi ve sanat için yaşamaktadır. Bu sanata adanmışlığı da çoğu zaman ona değer veren insanları ikinci plana atmasına sebep olmaktadır. Fakat bu işe adanmış ve tek kişilik hayatı, tam da New York's Birdland Jazz Club'taki önemli bir performanstan önce aldığı bir haberle sarsılır. Vivienne'in hayatını ve hayallerini değiştiren bu haber, bütün hayatını tehlikeye atmaktadır. Doktorun kendisine koyduğu tanıya göre Vivienne'de bir beyin tümörü vardır. Aldığı haber ile bütün hayatına bakışı değişen kadın, dünya turuna hazırlanmaya, ailesel işlerini halletmeye ve çevresi ile ilişkilerini düzeltmeye çalışır. Bu süreçte kendisine konulan tanıyı sevdiği insanlarla paylaşmak yerine, bu ağır yükü tek başına taşımaya çalışacaktır...

    Kadrosunda Oscar ödüllü Common, Altın Küre sahibi Jacqueline BissetTaylor KinneyGus BirneyWaleed Zuaiter ve Michael Potts gibi isimleri bulunduran filmin yönetmenliğini ise ilk uzun metraj filmine imza atan Fransız yönetmen Fabien Constant üstleniyor. Filmin senaryosunda Laura Eason'ın imzası var. 

    Prömiyerini Tribeca Film Festivali'nde yapan romantik-dram filmi 9 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top