Hesabım
    Yerli Komedi "Bebek Geliyorum Demez"den Fragman Var!

    Yerli komedi filmi "Bebek Geliyorum Demez"den yepyeni bir fragman yayınlandı.

    Yerli komedi filmi Bebek Geliyorum Demez'den fragman geldi. Şevkat Yerimdar'ın güzeli Başak Parlak ve Seni Bana Yazmışlar'dan tanıdığımız yakışıklı oyuncu Ali İl'in başrollerini üstlendiği yerli komedi filmi, hayallerinin peşinden koşan genç bir kadının hamile olduğunu öğrenmesiyle birlikte değişen hayatını konu ediyor. Modern zaman kadınının mizah soslu bir portresini çizen film, aile kurma ve meslek sahibi olma dengesini işliyor.

    Kocası Alper ile mutlu bir hayatı olan Beste’nin en büyük hayali yazar olmaktır. Hayallerinin peşinden koşmaya karar veren genç kadın kurumsal hayattan kurtularak ilk adımı atar. Tam da bu sırada beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır. Hamile olduğunu öğrenen Beste’nin hayatı tamamen değişir. Bu güzel sürpriz sadece onun ve kocası Alper’in hayatını değiştirmekle kalmaz, takıntılı ailelerinin ve birbirinden garip arkadaşlarının hayatını da derinden etkiler. Mide bulantıları, uyku basmaları ve birbirinden komik olaylar eşliğinde bir hamilelik geçiren Beste, bebeği ile birlikte hayallerine de kavuşabilecek mi?

    Yönetmen koltuğunda oturan Hakan Cigaoğlu'nun senaryoda Işıl Şenol Kaya ve Doğan Yavuz ile birlikte kalem salladığı yerli komedi filmi "Bebek Geliyorum Demez"in oyuncu kadrosunda Cezmi BaskınAsuman Dabak, Seray Gözler, Sema Atalay, Mehmet Ali KaptanlarFeride Çetin gibi isimler yer buluyor. Görüntü yönetmenliğini Birkan Yorulmaz'un yaptığı yerli komedi 26 Ekim 2018 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top