Hesabım
    Sam Rockwell ve Taraji P. Henson’lı “The Best of Enemies”ten Fragman Var!

    Drama filmi “The Best of Enemies”in ilk fragmanı yayınlandı.

    Bu sene “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile Oscar kazanan Sam Rockwell ve “Empire” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Taraji P. Henson’ın başrollerini paylaştığı biyografik drama filmi “The Best of Enemies”in ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Filmde başrol ikilisine BAFTA adaylığı bulunan Wes Bentley, Emmy adayı Anne Heche, “The Newsroom” dizisinden John Gallagher Jr., Sope AlukoNick Searcy ve Caitlin Mehner gibi isimler eşlik ediyor. Osha Gray Davidson’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk kez kamera arkasına geçen Robin Bissell üstleniyor.

    Gerçek bir hikayeyi temel alan “The Best of Enemies”, sözünü sakınmayan insan hakları savunucusu Ann Atwater (Taraji P. Henson) ve düzenlenen bir topluluk zirvesine isteksizce eş başkanlık etmek zorunda kalan yerel Ku Klux Klan lideri C.P. Ellis’in (Sam Rockwell) beklenilmedik ilişkisine odaklanıyor. 1971 yılında Durham, Kuzey Karolina’daki okulların ırk ayrımının kaldırılması üzerine düzenlenen zirvede yaşananlar, Durham, Atwater ve Ellis’in hayatını sonsuza kadar değiştiriyor.

    “The Best of Enemies” Amerika’da 5 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top