Hesabım
    Joseph Gordon-Levitt ve Jamie Foxx’lu Netflix Filmi Kadrosunu Genişletiyor!

    İsimsiz bilim kurgu ve gerilim filmi oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    İki Altın Küre adaylığı bulunan başarılı aktör Joseph Gordon-Levitt ve 2004 yapımı “Ray”in Oscar ödüllü yıldızı Jamie Foxx’un başrollerini paylaştığı Netflix filmi oyuncu kadrosuna yeni isimler kattı. Henüz resmi bir isme sahip olmayan bilim kurgu ve gerilim filmine “Westworld” dizisinden Rodrigo Santoro, “Transparent”ın yıldızı Amy LandeckerColson Baker namıdiğer Machine Gun Kelly, Allen MaldonadoAndrene Ward-Hammond ve Kyanna Simpson dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmde Joseph Gordon-Levitt, tehlikeli ve son derece bağımlılık yapan bir uyuşturucuyu Portland sokaklarından temizlemeye çalışan bir polise hayat veriyor. Kullanan kişiye özel güçler veren uyuşturucu ile bir türü baş edemeyen polis, sokakları güvenli hale getirmenin tek yolunun uyuşturucuyu kullanmak olduğunu fark ediyor. Diğer başrol Jamie Foxx’un karakteri açıklanmadı.

    Çekimleri şu sıralarda devam eden filmin yönetmenliğini “Paranormal Activity 3”, “Paranormal Activity 4” ve “Nerve” filmleri ile tanınan Henry Joost ve Ariel Schulman ikilisi üstleniyor. Senaryoyu ise Mattson Tomlin ve Chris Bremner kaleme alıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top