Hesabım
    Bol Yıldızlı "Kapan" Filminin Afiş Çekimleri Yapıldı!

    "Kapan" filminin afiş çekimleri gerçekleşti.

    Yerli aksiyon-dram filmi Kapan'ın afiş çekimleri gerçekleşti. Yönetmen koltuğunda Hürkuş: Göklerdeki KahramanAnlat İstanbul ve Laleli’de Bir Azize gibi başarılı yerli filmlerde imzası bulunan Kudret Sabancı’nın oturduğu filmin başrollerini Erkan PetekkayaKemal UçarÖykü Çelik ve Ali Gürer paylaşıyor.

    Muharrem Gürer ve Mehtap Şahin Altıntaş’ın senaryosuna imza attığı filmin afiş çekimleri sırasında Petekkaya; "Bol sürprizli ve aksiyon ve dram yüklü bir film. Ben bir babayı oynuyorum. Oğlum üniversite okuma k için İstanbul’a geliyor. Onun başına gelen kötü olayların intikamını alıyorum" dedi. Afiş çekimlerine filmde Petekkaya’nın eşini oynayan ünlü oyuncu Neslihan Acar da katıldı.

    Antalya’nın sayılı zenginlerinden olan Süleyman çocuklarına oldukça düşkün bir adamdır. Amerika’da eğitim alan kızı ile Aslı ve ülkesinde öğrenim gören oğlu Tarık ile mutlu bir dünyası vardır. Zengin olduğu halde çocuklarını şımartmayan Süleyman onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır. Ailenin mutlu yaşantısı Tarık’ın İstanbul’da öğrenciliği sırasında yaşadığı olay sonrasında alt üst olur. Yaşanan olay Tarık’ta büyük bir psikolojik travma yaratır. Oğlunun içinde bulunduğu durumdan dolayı kahrolan Süleyman onun nasıl bu hale geldiğini araştırmaya başlar...

    Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top