Hesabım
    "Charlie's Angels" Setinden Kristen Stewart'lı Kareler Geldi!

    "Charlie's Angels" setinden ilk kareler ortaya çıktı.

    Yeni nesil Charlie's Angels'tan ilk set kareleri geldi. Gelen karelerde filmin başrollerinden biri olan Kristen Stewart'ı aksiyona katılmış halde görüyoruz. Yetenekli kadın ajanları canlandıracak isimler ise; BAFTA ödülünün yanı sıra César Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ilk Amerikalı oyuncu Kristen Stewart, yıldızı yeni parlamaya başlayan İngiliz güzel Ella Balinska ve yeni nesil Aladdin'de Disney prensesi Jasmine'e de hayat verecek olan Naomi Scott'ın yetenekli melekleri oluşturduğu yeniden uyarlama, filmin Cameron DiazLucy Liu ve Drew Barrymore'lu orijinaline oranla daha maskulen bir çizgi izleyecek.

    Filmin yönetmen koltuğunu üstlenen Elizabeth Banks'e senaryoda, fenomen dizi Narcos'un senarist ve yapımcıları Doug Miro & Carlo Bernard eşlik ediyor. Filmin kadrosunda yakışıklı oyuncu Sam Claflin, Emmy ve Altın Küre ödüllü Patrick Stewart, Jonathan Tucker, 2 Oscar adaylığı bulunan Djimon HounsouTo All the Boys I’ve Loved Before ile genç kızların sevgilisi haline gelen Amerikalı oyuncu Noah Centineo ve Elizabeth Banks'in kendisi de yer alıyor.

    Filmin konusu şu an için belirsizliğini korumaya devam ediyor. Yeni nesil "Charlie's Angels" ülkemizde 27 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top