Hesabım
    “Dora the Explorer” Kadrosuna “The Alienist” Transferi!

    “The Alienist” dizisinin yıldızı Q’orianka Kilcher filmin kadrosuna katıldı.

    Nickelodeon’un sevilen çocuk animasyon dizisi “Dora the Explorer”ın beyaz perde uyarlaması oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. “The Alienist” dizisinde Mary Palmer karakterine hayat veren Q’orianka Kilcher filmin kadrosuna dahil olan yeni isim oldu.

    Transformers: Son Şövalye” ve “Sicario” filmlerinde boy gösteren genç yıldız Isabela Moner’ın başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Desperate Housewives” dizisiyle tanınan Altın Küre adayı Eva Longoria, “Ant-Man ve Wasp”ın komik adamı Michael Pena, Meksika'nın en tanınan yıldızlarından Eugenio Derbez, genç yetenek Micke MorenoNicholas CoombeMadeleine MaddenTemuera Morrison ve Oscar adayı Adriana Barraza yer alıyor. Çekimleri şu sıralarda Avustralya’da devam eden filmin yönetmen koltuğuna ise 11 kez Emmy Ödülü’ne ve dört kez de BAFTA’ya aday gösterilen James Bobin oturuyor.

    Genç Dora, doğayla iç içe büyümüş bir kızdır. Hayatının büyük bölümünü ailesiyle birlikte ormanları keşfederek ve doğayla iç içe geçirmiştir. Ancak şimdi Dora'nın önünde onu balta girmemiş ormanlardan çok daha fazla korkutan bir macera vardır ve bu maceradan kaçma şansı yoktur. Artık liseye gitmek zorundadır. Her zaman bir kaşifin ruhunu taşıyan genç Dora hızla kendine arkadaşlar bulur. En yakın arkadaşı olan maymun Boots, Diego ve bir grup ayaktakımı kısa sürede Dora'nın en yakın arkadaşı olur. Yeni arkadaş grubu, genç Dora'nın ailesini kurtarmak ve kayıp İnka uygarlığının arkasındaki tahmin edilemez gizemi çözmek için rengarenk bir maceraya atılırlar.

    Merakla beklenen “Dora the Explorer” 9 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top