Hesabım
    Bol Yıldızlı "Knives Out"a Ana de Armas da Katıldı!

    Yıldızlar geçidi cinayet gizemi "Knives Out"ta Ana de Armas da boy gösterecek.

    Gizem filmi Knives Out'un yıldızlı kadrosuna Ana de Armas da katıldı. Blade Runner 2049 ile yıldızı parlayan güzel Kübalı oyuncu, gizemli bir cinayet etrafında gelişen polisiye yapımda, usta oyuncularla birlikte boy gösterecek.

    Bolca övgü alan Star Wars: Son Jedi'ın başarılı yönetmeni Rian Johnson'ı yönetmen koltuğuna oturtan gizem filminin kadrosunda bir hayli parlak isim yer alıyor. Ana de Armas filmde, en favori James Bond seçilen İngiliz oyuncu Daniel Craig ve Marvel Sinematik Evreni'nin yakışıklı Kaptan Amerika'sı Chris Evans ile birlikte boy gösterecek. Filmin kadrosunda Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon ve Death NoteKapan gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield da kadroda yer alan isimler arasında...

    Senaryosunda da yönetmen Johnson'ın imzasını taşıyan filmin yapımcılığını yönetmenle birlikte Ram Bergman üstlenecek. Ünlü polisiye roman yazarı Agatha Christie'nin büyük bir hayranı olan Johnson, yıllardır kendi cinayet hikayesini tasarlamaya çalışıyordu. Merakla beklenen filmin çekimlerinin Kasım ayında başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top