Hesabım
    "Knives Out"un Yıldızlı Kadrosunda Don Johnson da Var!

    Bol yıldızlı polisiye "Knives Out" filminde usta oyuncu Don Johnson da rol alacak.

    Bol yıldızlı Knives Out'un kadrosuna Altın Küre ödüllü Don Johnson da katıldı. 1970 yılında başlayan kariyerine 93 proje sığdıran ve hali hazırda 3 tane yapım aşamasında projesi devam eden başarılı oyuncu, filmin yıldızlar geçidi niteliğindeki kadrosuna dahil oldu. Bir yandan Watchmen dizisinin çekimlerine devam eden oyuncunun iki yapıma birden katılabilmesi için bir çizelge hazırlanmaya çalışılıyor. Ünlü oyuncunun hangi rolde boy göstereceği şu an için belirsizliğini koruyor.

    Bolca övgü alan Star Wars: Son Jedi'ın başarılı yönetmeni Rian Johnson'ı yönetmen koltuğuna oturduğu film hakkında bilgimizin ne kadar az olduğu düşünülürse, Johnson'ın rolünün de bir gizem olması anlaşılabilir. Oldukça sıkı ağızlı bir prodüksiyon süreci geçiren filme dair bildiğimiz tek şey gizemli bir cinayet etrafında gelişen bir polisiye olduğu...

    En favori James Bond seçilen İngiliz oyuncu Daniel Craig ve Marvel Sinematik Evreni'nin yakışıklı Kaptan Amerika'sı Chris Evans'ın başrolünü çektiği filmin kadrosunda Blade Runner 2049 ile yıldızı parlayan güzel Kübalı oyuncu Ana de Armas, Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon ve Death NoteKapan gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield da yer alıyor. Senaryosunda da yönetmen Johnson'ın imzasını taşıyan filmin yapımcılığını yönetmenle birlikte Ram Bergman üstlenecek.

    Merakla beklenen filmin çekimlerinin Kasım ayında başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top