Hesabım
    Tiffany Haddish Başrollü “Nobody's Fool”dan Red Band Fragman!

    Komedi filmi “Nobody's Fool”un yeni fragmanı görücüye çıktı.

    “Saturday Night Live” ile bu sene Emmy kazanan komedi filmlerinin aranan yüzü Tiffany Haddish’i başrolüne yerleştiren komedi filmi “Nobody's Fool”un red band fragmanı görücüye çıktı.

    Başrol isme filmde “Ride Along” filmlerinden tanıdığımız Tika Sumpter, 1990 yapımı “Hayalet” ile Oscar kazanan Whoopi Goldberg, “Impulse” dizisinin yıldızı Missi Pyle, “Cobra Kai”de boy gösteren Courtney Henggeler, Starz yapımı “Power” dizisinde oynayan Omari HardwickAmber Riley ve Crystal Lee Brown gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise bu sene Taraji P. Henson’lı “Acrimony” ile karşımıza çıkan Tyler Perry oturuyor.

    Hapisten yeni çıkan çılgın kız Tanya (Tiffany Haddish) tekrar hayata uyum sağlayabilmek için sessiz sakin ve işinde gücünde olan kız kardeşi Danica’dan (Tika Sumpter) yardım ister. İki zıt kardeş birlikte vakit geçirirken, Tanya kardeşi Danica’nın kusursuz görünen hayatının aslında öyle olmadığından şüphelenir. Kardeşler, Danica’nın internetten tanıştığı ve yüzünü hiç görmediği erkek arkadaşını bulmak için kolları sıvar.

    “Nobody's Fool” Amerika’da 2 Kasım tarihinde gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top