Hesabım
    Charlie Day’in İlk Yönetmenlik Denemesi “El Tonto”ya Yıldız Yağmuru!

    Komedi filmi “El Tonto”nun oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

    It's Always Sunny in Philadelphia” dizisinin yıldızı Charlie Day’in ilk yönetmenlik denemesi olan komedi filmi “El Tonto”nun oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Yakın zamanda “Crazy Rich Asians” filminde izlediğimiz Ken Jeong, Oscar ödüllü Adrien Brody, “Sıkı Dostlar” ile hatırlanan Altın Küre adayı Ray Liotta, “Vikings” dizisinin yıldızı Travis Fimmel, “Breaking Bad”in Hank’i Dean Norris ve genç aktris Edy Ganem filmin kadrosuna dahil oldu.

    Yönetmen Charlie Day’in aynı zamanda başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Karanlıklar Ülkesi” serisinin yıldızı Kate Beckinsale, “The Last Man on Earth” dizisinde izlediğimiz Jason Sudeikis, iki Oscar adayı usta aktör John Malkovich, iki Altın Küre ödüllü Edie Falco ve Emmy adaylığı bulunan Jillian Bell yer alıyor. Vizyon tarihi henüz bilinmeyen filmin çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor.

    Hikaye detayları henüz belli olmayan “El Tonto”da dilsiz bir avanak (Charlie Day) Los Angeles’ta otobüste iner ve kısa süre içinde Hollywood sahnesinde yükselmeye başlar. Avanağın kazandığı şöhreti kaybetmesi uzun sürmez. Filmde Beckinsale yıldız adayı bir Hollywood oyuncusunu, Sudeikis Day’in karşılaştığı bir yönetmeni, Liotta bir film yapımcısını, Ganem Day’in sevgili adayını, Jeong bir reklamcıyı ve Norris bir stüdyo patronunu oynuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top