Hesabım
    "Karayip Korsanları" Yeniden mi Çekilecek?

    Disney'in "Karayip Korsanları" serisini yeniden çekmeyi düşündüğü iddia edildi.

    Karayip Korsanları serisi yeniden çekim furyasına mı dahil oluyor? Disney'in bereketli ekmek kapılarından Karayip Korsanları serisini yeniden çekmeyi planladığı öne sürüldü. 5 filmlik Karayip Korsanları serisi, 14 yıl içinde gişede toplam 4.5 milyar dolar elde etmişti.

    Disney'in yeniden çekim için senaryoda çalışmak istediği kişiler ise Rhett Reese & Paul Wernick ikilisi. Gişede fırtınalar estiren ve en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan Deadpool'un senaryosuna imza atan ikili, Zombieland'in de senaryosunun yazarlarıydı. Senarist ikili aynı zamanda Michael Bay'in gelecek filmi 6 Underground ve "Zombieland" devam halkasında da kalem oynatıyor.

    Orijinal serinin yapımcılığını üstlenen Jerry Bruckheimer, yeniden çekimde de yapımcılığı üstlenmeye devam edecek. Orijinal seriden kimlerin yeniden uyarlamada boy göstereceği şu an için belirsizliğini koruyor. Orijinal seri boyunca seyircilerin sevgisini kazanan Kaptan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp de şu an için bu belirsizliğe dahil durumda. Ünlü oyuncunun son yıllarda özel hayatıyla çok ön planda olması, kendisini yeniden çekimin dışında bulmasına sebep olabilir.

    Orijinal seride şu ana dek Keira Knightley, Orlando Bloom, Penelope CruzJavier Bardem ve Kaya Scodelario gibi pek çok tanınan isim boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top