Hesabım
    Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio "Killers of the Flower Moon" ile Yeniden Birlikte!

    Martin Scorcese ve Leonardo DiCaprio "Killers of the Flower Moon" projesinde yeniden bir araya geliyor.

    Leonardo DiCaprio ve Martin ScorseseKillers of the Flower Moon filminde yeniden bir araya geliyor. Western türü Diriliş ile yıllardır hak ettiği Oscar heykelciğine ulaşmayı başaran yakışıklı oyuncu ile Hollywood'un usta yönetmeni, bu kez de romandan uyarlama bir gerilim filminde birlikte çalışacak.

    2017 yılında raflarda yerini alan gerilim romanı "Killers of the Flower Moon", Amerikalı gazeteci David Grann'in imzasını taşıyor. En İyi Gerçek Suç Romanı Dalında Edgar Ödülü dahil birçok ödülün sahibi olan roman, gerçek bir hikayeyi anlatıyor.

    1920’lerde Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dörtü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderililer dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder...

    Ünlü oyuncu DiCaprio ve usta yönetmen Scorsese'nin 7. ortak yapımı olacak olan "Killers of the Flower Moon"un senaryosunda, yılın iddialı yapımlarından biri olan Bir Yıldız Doğuyor'un Oscar ödüllü senaristi Eric Roth'un imzası var. Roth daha önce Forrest Gump, AliMünih gibi filmlerde kalem oynatmıştı.

    Usta yönetmen Scorsese, "David Grann’in kitabını okuduğumda, onu hemen gözümde canlandırmaya başladım - insanlar, atmosfer, aksiyon - ve bunu bir filme dönüştürmek zorunda olduğumu biliyordum. Eric Roth'la birlikte çalışmak ve bu gerçekten rahatsız edici Amerikan hikayesini filme çekmek için Leo DiCaprio'yla yeniden bir araya gelmek konusunda çok heyecanlıyım." dedi. 

    Yapımcılar şu anda Kızılderili birliği Osage üyeleriyle buluşuyor ve 2019'un yaz mevsiminde başlayacak olan çekimler için uygun yerleri araştırıyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top