Hesabım
    Baltasar Kormákur’un Yeni Projesi Belli Oldu!

    Son olarak “Sürükleniş”e imza atan Baltasar Kormákur’un gelecek projesi şekilleniyor.

    2012 yılında “Son Vurgun” ile çıkış yakaladıktan sonra “Zorlu İkili” ve “Everest” filmlerini yöneten İzlandalı yönetmen Baltasar Kormákur’un yeni filmi belli oldu. Son olarak bu sene “Sürükleniş” ile karşımıza çıkan yönetmen, gerilim türündeki “Deeper”ın yönetmenliğini üstlenmek için MGM ile görüşmelere başladı.

    Filmin senaryosunu “Doğaüstü”, “Bay Doğru” ve “American Ultra” gibi filmlerden tanıdığımız ve geçtiğimiz yıl Netflix hiti “Bright”a imza atan Max Landis kaleme alıyor. Landis aynı zamanda David S. Goyer ve Kevin Turen ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    Prodüksiyonuna önümüzdeki ilkbahar aylarında başlanması beklenen “Deeper” eski bir astronota odaklanıyor. Astronot bir deniz aracıyla okyanusun en derin kısmına gitmek üzere görevlendirilir. Araç hedefine yaklaştıkça doğaüstü olaylar vuku bulmaya başlar.

    Yapım şirketi MGM bir süredir bu projeyi hayata geçirmeye çalışıyor. 2016 yılında filmin başrolünü Bradley Cooper’ın üstlenmesi bekleniyordu. Hatta bir noktada “Wonder Woman”ın yıldızı Gal Gadot da kadroya dahil olmuştu. Filmin bu versiyonu “Beyaz Tanrı” ile tanınan Kornel Mundruczo tarafından gerçekleştirilecekti ancak Cooper’ın takvimi uymayınca stüdyo projeyi rafa kaldırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top