Hesabım
    Merakla Beklenen “Börü” Filminden İlk Fragman Geldi!

    “Börü” sinema filminin ilk fragmanı yayınlandı.

    Yayınlanan altı bölümüyle bir fenomen haline gelen “Börü” dizisinin sinema filminden ilk fragman yayınlandı. Merakla beklenen film 28 Aralık tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    Geçtiğimiz Şubat ayında yayın hayatına başlayan, Alper Çağlar’ın yarattığı dizinin devamı niteliğindeki filmin yapımını 2016 yılının en çok izlenen filmi “Dağ 2”ye imza atan Çağlar Arts ve Insignia üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan AğaçGürol Tonbul ve Mesut Akusta gibi isimler yer alıyor. Hikaye detayları henüz belli olmayan filmin dizinin bıraktığı yerden devam edeceği biliniyor.

    Polis Özel Harekat'ının en seçkin sıcak savaş timi olan 34 50 telsiz kodlu Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor ve gerçek olaylara dayanıyor. Dizinin öyküsü, kumpasların ve düşmanın kim olduğunun belli olmadığı gölge savaşında, Türkiye'nin ateş çemberi ile sarıldığı 2014 baharında başlıyor. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya kalıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top