Hesabım
    Yerli Komedi "Öldür Beni Sevgilim"den Kamera Arkası!

    Murat Boz ve Seda Bakan'lı komedi filmi "Öldür Beni Sevgilim"den kamera arkası videosu geldi.

    Yerli komedi Öldür Beni Sevgilim'den kamera arkası videosu geldi. Konser sahnelerinin yanı sıra beyaz perdede de boy gösteren yakışıklı popstarımız Murat Boz ve perdede son olarak Arif v 216'da gördüğümüz güzel oyuncu Seda Bakan'ın üstlendiği yerli komedi filminin yönetmen koltuğunda Mutluluk Zamanı ve Hayat Öpücüğü filmlerine imza atan yönetmen Şenol Sönmez oturuyor.

    Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çiftin yaşadıkları hem tehlikeli hem de komik hallere gelecektir...

    Cebimdeki Yabancı'nın senaristi Murat Dişli'nin senaryosuna imza attığı filmde Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi MizrahiDilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top