Hesabım
    “Yılın Performansı Ödülleri” Damla Sönmez ve Kemal Burak Alper'e!

    20.Eskişehir Uluslararası Film Festivali’nde “Yılın Performansı Ödülleri” Damla Sönmez ve Kemal Burak Alper'in olacak.

    20. Eskişehir Uluslararası Film Festivali'nden Damla Sönmez ve Kemal Burak Alper'e ödül var. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Anadolu Üniversitesi ve İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen Eskişehir Uluslararası Film Festivali, son iki yıldır olduğu gibi bu yıl da seçkisine aldığı yerli filmlerdeki performansları ile dikkat çeken iki oyuncuya "Yılın Performansı" ödülü verecek. Bu yılki “Yılın Performansı Ödülleri”nin sahipleri ise, Sibel filmindeki başarılı rolüyle Damla Sönmez ve Güvercin filmindeki başarılı rölüyle Kemal Burak Alper olacak.

    16 – 24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek festival, Türkiye’nin üniversite kimliği taşıyan uluslararası tek uzun metraj film festivali. 20 yıldır şehri sinema ile buluşturan festival, bu yıl da sinemaseverlere ve üniversite öğrencilerine gösterimi yapılan filmlerin yönetmenlerinin ve usta sinemacıların içinde bulunduğu söyleşilerin, atölye çalışmalarının ve sinema derslerinin yer aldığı zengin bir program sunacak.

    Sinema tarihinin klasik başyapıtlarını, dünyanın önde gelen festivallerinde gösterilmiş ve ödüle layık görülmüş yılın en başarılı filmlerini sinemaseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Eskişehir Uluslararası Film Festivali bu yıl da Eskişehir'de sinema rüzgarları estirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top