Hesabım
    "Charlie’s Angels" Görselinde Townsend Ajansı'yla Bağlantıya Geçin!

    "Charlie’s Angels"ın global ajansı Townsend sahneye çıkıyor.

    Yeni nesil Charlie's Angels'tan gelen karede Townsend Ajansı'yla iletişime geçiyoruz. Yeniden çekimde genişçe işlenecek olan global ajansın ofislerinin bulunduğu lokasyonlar ve iletişim numarası görselde yer alıyor. Numarayı arayanlar, filmin yönetmenliğini üstlenen güzel oyuncu Elizabeth Banks'in sesinden bir mesajla karşılaşıyor. Kartları tutan kişinin bulanık kalması, dikkati kartlarda sunulan bilgiler üzerine yoğunlaştırıyor. Los Angeles, Beijing, Berlin, Londra, Mumbai, Nairobi ve Sao Paulo'da bulunan ajansların Los Angeles şubesi filmin geçtiği yer olacak.

    BAFTA ödülünün yanı sıra César Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ilk Amerikalı oyuncu Kristen Stewart, yıldızı yeni parlamaya başlayan İngiliz güzel Ella Balinska ve yeni nesil Aladdin'de Disney prensesi Jasmine'e de hayat verecek olan Naomi Scott'ın yetenekli melekleri oluşturduğu yeniden uyarlamanın kadrosunda yakışıklı oyuncu Sam Claflin, Emmy ve Altın Küre ödüllü Patrick StewartJonathan Tucker, 2 Oscar adaylığı bulunan Djimon HounsouTo All the Boys I’ve Loved Before ile genç kızların sevgilisi haline gelen Amerikalı oyuncu Noah Centineo ve Elizabeth Banks'in kendisi de yer alıyor.

    Filmin senaryosunda, yönetmen koltuğunu üstlenen Elizabeth Banks'le birlikte fenomen dizi Narcos'un senarist ve yapımcıları Doug Miro & Carlo Bernard görev alıyor. Yeni nesil "Charlie's Angels" ülkemizde 27 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top