Hesabım
    "Mark Wahlberg'lü "Instant Family"den Uluslararası Poster!

    Amerikan aile komedisi "Instant Family" filminden uluslararası poster geldi.

    Instant Family filminden uluslararası bir poster yayınlandı. Filmden gelen Almanca posterde sevimli çiftimizi ve ailelerine dahil olan yeni çocuklarını görüyoruz. İki Oscar adayı Mark Wahlberg ve iki Altın Küre adaylığı bulunan Rose Byrne’ü başrollerine yerleştiren Amerikan komedisi, bir ailenin köklerine iniyor ve 'aile olma' kavramını irdelerken mizahla harmanlıyor. 

    Pete ve Ellie çifti bir aile kurmaya karar verdiğinde koruyucu aile olarak evlat edinme yoluna başvurur. Amaçları küçük bir çocuğu evlat edinmektir ancak birbirinden tatlı üç kardeş görünce hepsini evlat edinmeye karar verirler. Kardeşlerin en büyüğü asi bir kız olan 15 yaşındaki Lizzy’dir. Çift kendilerini bir gecede üç çocuklu bir aile olarak bulur. Pete ve Ellie, artık bir aile olma umuduyla, nasıl ebeveynlik yapılması gerektiğini öğrenmek zorundadır...

    Kadroda güzel oyuncu Rose Byrne ve aksiyonun olduğu kadar komedi filmlerinin de sevilen yüzü haline gelen Mark Wahlberg'e, Oscar ödüllü Octavia Spencer, Emmy adayı Tig Notaro, “Transformers 5: Son Şövalye” ve “Sicario: Day of the Soldado”nun genç yıldızı Isabela Moner ve üç Emmy ödüllü Margo Martindale eşlik ediyor. 

    Skor Peşinde”, “Patrondan Kurtulma Sanatı 2” ve “Babalar Savaşıyor” filmleri ile tanınan Sean Anders'ın yönetmenliğini üstlendiği aile komedisi “Instant Family” ülkemizde 1 Şubat 2019’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top