Hesabım
    Vanessa Hudgens’lı “The Princess Switch”ten Türkçe Altyazılı Fragman!

    Romantik komedi filmi “The Princess Switch”in ilk fragmanı yayınlandı.

    Beastly”, “Gizemli Adaya Yolculuk” ve “Bahar Tatili” filmleriyle ve “Powerless” dizisiyle tanınan genç yıldız Vanessa Hudgens’ın başrolünü üstlendiği romantik komedi filmi “The Princess Switch”in türkçe altyazılı ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Alexa Adeosun, Suanne Braun, Mark Fleischmann, “Nashville” dizisinin Gunnar Scott’ı olarak tanınan Sam Palladio ve “Queen of the South” dizisinde izlediğimiz Nick Sagar gibi isimler yer alıyor. “Smallville”, “Supernatural” ve “Eureka” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Mike Rohl’un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu Robin Bernheim ve Megan Metzger ikilisi kaleme alıyor.

    Filmin konusu şöyle: Chicago’da pastacılık yapan Stacy (Vanessa Hudgens), Noel’den bir hafta önce kendisine tıpatıp benzeyen güzeller güzeli Montenaro Düşesi Margaret (Vanessa Hudgens) ile karşılaşır ve ikili birkaç günlüğüne birbirlerinin yerine geçmeye karar verir. Bu küçük değişim sırasında Margaret Stacy’nin yakışıklı iş arkadaşına, Stacy ise Margaret’ın nişanlısı olan Prens’e aşık olur.

    Noel hikayesi “The Princess Switch” 16 Kasım tarihinde Netflix’te izleyicilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top