Hesabım
    Yerli Macera Filmi "Özgür Dünya"dan Fragman Geldi!

    "Özgür Dünya" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Oyun yazılımıyla yaratılan Özgür Dünya'dan ilk fragman geldi. Med Yapım ve Ay Yapım ortaklığında hayata geçirilen yerli macera filmi, Fetih 1453’ün yönetmenliğini üstlenen Faruk Aksoy'un yapımcılığında çekiliyor. Yönetmen koltuğunda Şevki Es'in oturduğu film, oldukça yüksek bütçeli bir proje.

    Genç bir kadın olan Aslı, ülkenin teknolojik gelişimi açısından oldukça önemli bir evreye şahit olmak üzeredir. Yeni bir oyun ülkeye bomba gibi düşmüştür. Yapay zeka ile yönetilen oyun, oyuncusuyla bütünleşip onunla aynı zihinde var olmaktadır. Oyuncusuyla yaşayan, oyuncusunu anlayan ancak her zaman oyuncusundan birkaç adım önde olmakta tanıtılan oyun, aslında göründüğünden çok farklı bir şeydir. Özgür dünyanın kurtuluşu, babası, arkadaşları ve özgürlüğü için mücadele etmek zorunda kalan Aslı'nın ellerindedir. Aslı kişisel hayatındaki sorunları aşmalı, cinsiyetinin başarısız olması beklenen bir dalda kendini kanıtlamalı ve özgürlüğü koruyacak olan kahramana dönüşmelidir. Yoksa her şey için çok geç olacaktır...

    Filmin kadrosunda Gürbey İleriİdris Nebi TaşkanHayal KöseoğluSami AksuRabia Söytürk gibi genç ve yetenekli oyuncuların yanı sıra Murat SerezliMartin Nadin gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Orijinal hikayesi de Faruk Aksoy’a ait olan filmin senaryosu Hüseyin AksuEvren Erbaşol ve Burcu Üstündağ tarafından yazıldı.

    Başta gençler olmak üzere her yaştan seyircinin ilgisini çekeceğe benzeyen filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top