Hesabım
    Julianne Moore "Gloria Bell" Fragmanında Duygusal Bir Kaosta!

    Julianne Moore başrollü "Gloria Bell" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Julianne Moore'lu Gloria Bell filminden ilk fragman geldi. Hollywood, 40'lı ve 50'li yaşlarına giren kadın oyuncuları öne çıkartmakta her zaman bir sorun yaşadı. Taze yüzlü genç kadınların bir bir spot ışıklarını kaptığı bu acımasız pazarda, hala 40 yaş üstü kadınların hikayelerini görebilmek bir mutluluk kaynağı. Oscar ödüllü güzel oyuncu Julianne Moore'u duygusal bir krizin eşiğinde gördüğümüz "Gloria Bell", özgür ruhlu bir kadının hikayesini konu ediyor.

    Kocasından boşanmış, dul bir kadın olan Gloria Bell 50'li yaşlarındadır. Ancak bir anneanne olmaktan daha etkin bir hayatı hedefleyen Gloria gündüzlerini ofisinde çalışarak geçirir. Akşam olduğunda ise kendini dans pistine bırakır. Özgür ruhlu bir kadın olan Gloria’nın hayatı, dışarı çıktığı bir gece Arnold adında bir adamla tanışması ile bambaşka bir hal alır. Aşkın büyülü heyecanını yeniden hissetmeye başlayan Gloria, kendisini flört, aile, kimlik karmaşası içerinden beklenmedik bir romantizm içerisinde bulur. İlk başta her şey çok güzel gitse de zamanla hayatının ikiye bölünmüş olduğunu fark eder. Bir yandan kendi yetişkin çocukları, bir yandan Arnold’un üzerinde hala çok güçlü bir baskıları olan eski eşi ve yetişkin kızları arasında kalan Gloria, geçmişten nasıl kurtulacağını bilemediği gibi nasıl ilerleyebileceğini de çözememektir. Tek bildiği şey, kendi hayatının yönünü kendi belirlemek zorundadır...

    Güzel oyuncu Julianne Moore’un Gloria karakterine hayat verdiği filmin yönetmen koltuğunda Muhteşem Kadın filmi ile En İyi Yabancı Dilde Film Oscar ödülünü kazanan Şilili yönetmen Sebastián Lelio oturuyor. Film Lelio'nun 2003 yapımı "Gloria" filminin kendisi tarafından yeniden çekilen bir versiyonu. Filmin kadrosunda Arnold olarak John Turturro, Gloria'nın büyük oğlu olarak Michael Cera, kızı olarak Caren PistoriusJeanne Tripplehorn, Brad GarrettHolland Taylor gibi isimler yer alıyor. 

    Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren film, 8 Mart 2019 tarihinde Amerika'da seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top