Hesabım
    Sony İki Yeni Marvel Filminin Vizyon Tarihini Açıkladı!

    Sony 2020 yılında iki yeni Marvel filmiyle karşımıza çıkacak.

    Sony Pictures, Örümcek-Adam düşmanlarına yer veren sinematik evrenini genişletmeye hazır. Stüdyodan gelen açıklamaya göre 10 Temmuz 2020 tarihinde yeni bir Sony-Marvel ortak projesi vizyona girecek. 2 Ekim 2020 tarihinde ise aynı evrende yer alan bir devam filmi sinemalara konuk olacak.

    Stüdyo açıklamasında filmlerle ilgili hiçbir detay paylaşmadı ancak tahminlere göre Temmuz ayında vizyona girecek film büyük ihtimalle “Morbius” olacak. Çekimlerine önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanması beklenen filmin başrolünü Oscar ve Altın Küre ödülü oyuncu Jared Leto üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Düşmanı Korurken”, “44. Çocuk” ve “Hayat” filmleriyle tanınan İsveçli yönetmen Daniel Espinosa oturacak. Morbius karakteri ilk olarak 1971 yılında “The Amazing Spider-Man” çizgi romanında göründü. Orijin hikayesinde Dr. Michael Morbius kan hastalığı için tedavi ararken işler yolunda gitmiyor ve kendini kana susamış bir vampir olarak buluyor.

    Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin ise “Venom: Zehirli Öfke”nin devam filmi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başarılı oyuncu Tom Hardy’nin başrolünü üstlendiği film 100 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 780 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Hal böyle olunca devam halkası için bir an önce çalışmalara başlanması da sürpriz olmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top