Hesabım
    "After" Fragmanında Cinselliğe İlk Adım!

    "After" fragmanında gençliğin masumiyeti cinselliğin baştan çıkarıcılığı ile buluşuyor.

    After filminden gelen fragman ile genç bir kadın aşkı ve seksi keşfediyor. Anna Todd imzalı gençlik romanından beyaz perdeye uyarlanan "After"da tutku had safhada. Birbirine taban tabana zıt iki insanın bir araya gelişi ikisinin de dünyasını sarsarken, seyirciler de gençliğin hayattaki yeni bir basamağa ulaştığı evrede onlara eşlik ediyor. İlk seks deneyiminin bir insanın hayatını tamamen değiştirdiğinin altını çizen yapım, gençliğin eşiklerinden birinde karakterlerle yola koyuluyor.

    Filmin başrollerinde Wish Upon filminden tanıdığımız, 21 yaşındaki güzel yıldız Josephine Langford ve genellikle dizilerden tanıdığımız Hero Fiennes Tiffin yer alıyor.

    Üniversite öğrencisi olan Tessa, iyi niyetli, tatlı bir genç kızdır. Henüz lise mezuniyetinin ardından üniversitedeki ilk yılının ilk dönemindedir ve hızla adapte olmuştur. Mükemmel ders notları, rahat bir yaşamı ve sevimli bir sevgilisi olan Tessa’nın hayatında her şey yolundadır. Liseden beri birlikte olduğu sevgilisine sadık olan Tessa, iyi bir geleceğe sahip olmak için hırsla çalışır. Ancak onun sevgilisine sadakat,derslerine sorumluluk ve ailesine saygıyla kurduğu bu kontrollü hayatı, Hardin Scott adındaki genç bir delikanlı ile tanışması ile altüst olur. Gizemli bir adam olan Hardin, Tessa’dan oldukça farklı biridir. Tessa'nın korunaklı hayatına dahil olarak onun tüm değerlerini ve kendisini sorgulamasına neden olan olan genç adam ve Tessa arasında tarifi mümkün olmayan bir bağlılık ortaya çıkar. Tessa cinselliği keşfettiği Hardin ile bugüne dek kimseyle kurmadığı bir bağ kuracaktır... 

    Kadrosunda Selma Blair, Peter Gallagher, Jennifer Beals, Samuel Larsen, Shane Paul McGhieDylan Arnold ve Khadijha Red Thunder gibi isimleri bulunduran gençlik filminin yönetmen koltuğunu ise beyaz perdede ilk uzun metrajına imza atan Jenny Gage üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Susan McMartin'in imzası var. "After" 12 Nisan 2019 tarihinde Amerika'da sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top