Hesabım
    Bağımsız Drama Filmi “Baldy” Başrollerini Belirledi!

    Kanada yapımı drama filmi "Baldy" oyuncu kadrosunu tamamladı.

    Kanada yapımı bağımsız drama filmi “Baldy” başrollerini seçti. Filmin başrollerini bu sene HBO yapımı “Fahrenheit 451”da izlediğimiz Martin Donovan, “Hannibal”, “Wayward Pines” ve “Arrow” dizilerinden tanıdığımız Kacey Rohl ve yakın zamanda “Karanlıkta” filminde boy gösteren Amber Anderson üstlenecek.

    “Baldy” para toplamak için kanser olduğu yalanını uyduran çaresiz bir dans öğrencisi Katie’ye (Kacey Rohl) odaklanıyor. Akademik bir bursa başvuran üniversite öğrencisinden kanser olduğunu kanıtlaması için bir hafta içinde tıbbi kayıtlarını sunması istenir. Katie’nin yaptığı sahtekarlığı beş gün boyunca arkadaşlarından, kız arkadaşından (Amber Anderson) ve yabancılardan saklaması gerekecektir.

    Yonah Lewis ve Calvin Thomas ikilisinin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda 2011-2015 yılları arasında yayınlanan “Falling Skies” dizisinin Ben Mason’ı Connor Jessup da yer alıyor. Çekimleri Kanada’nın Toronto ve Hamilton şehirlerinde devam eden filmin yapımcılığını ise Karen Harnisch, Katie Bird Nolan, Lindsay Tapscott ve yönetmen ikilisi üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top