Hesabım
    Liam Neeson’lı “Honest Thief” Kadrosuna Robert Patrick Dahil Oldu!

    “Honest Thief”in yönetmenliğini “Ozark”ın yaratıcılarından Mark Williams üstleniyor.

    Oscar ve üç Altın Küre adayı başarılı oyuncu Liam Neeson'ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “Honest Thief” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi katmak üzere. “Terminatör 2: Mahşer Günü”nden ve “Scorpion” dizisinden tanıdığımız Robert Patrick filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Netflix’in Altın Küre ve dört Emmy adayı dizisi “Ozark”ın yaratıcılarından Mark Williams'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Liam Neeson’ın “Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” filminden rol arkadaşı Kate Walsh ve 2015 yapımı Broadway müzikali “Hamilton”da oynayan ve yakın zamanda “Bir Yıldız Doğuyor” filminde izlediğimiz Anthony Ramos yer alıyor. 2016 yılında Gerard Butler’lı “A Family Man” ile karşımıza çıkan yönetmen Williams, Steve Allrich ile birlikte filmin senaryosuna da imza atıyor.

    “Honest Thief”, aşık olduğu ve artık dürüst bir hayat yaşamak istediği için teslim olmaya çalışan bir banka soyguncusuna (Liam Neeson) odaklanıyor. Yedi milyon dolarlık ganimetini sakladığı depolama tesisinde çalışan bir kadına (Kate Walsh) aşık olan soyguncu, teslim olmaya çalıştığı polislerin kendisinden daha yozlaşmış olduğunu fark eder. Soyguncunun adını temize çıkarmak için mücadele etmesi gerekecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top