Hesabım
    Seth Rogen’ın Yeni Komedi Filmi Oyuncu Kadrosunu Tamamladı!

    Seth Rogen’ın bir turşucuyu oynadığı isimsiz komedi filmi kadrosunu şekillendirdi.

    Pineapple Express”, “Buraya Kadar”, “The Interview” ve daha birçok başarılı komedi filminden tanıdığımız Seth Rogen’ın bir turşucuyu oynadığı yeni filmi oyuncu kadrosunu tamamladı. Henüz resmi bir isme sahip olmayan filmin kadrosuna Maya Erskine, Sarah Snook, Eliot Glazer, Molly EvensenKevin O’Rourke ve Kalen Allen dahil oldu.

    Simon Rich’in The New Yorker için yazdığı “Sell Out” isimli kısa hikayeden uyarlanan film, çok sevdiği ailesi için daha iyi bir gelecek inşa etme hayali ile 1918 yılında Amerika’ya göç eden Herschel Greenbaum isimli bir işçiye odaklanıyor. Herschel bir gün çalıştığı fabrikada turşu fıçısının içine düşer ve 100 yıl boyunca salamura olarak orada kalır. Salamura sayesinde tek bir gün bile yaşlanmayan Herschel günümüz Brooklyn’inde uyanır. Hemen ailesini arayan Herschel yaşayan tek akrabasının torununun oğlu olan Ben Greenbaum (yine Seth Rogen) olduğunu öğrenir. Herschel, mülayim bir bilgisayar kodlayıcısı olan Ben ile anlaşmakta zorlanır.

    Başrol Seth Rogen’ın da rol aldığı “Buraya Kadar”, “Kötü Komşular” ve “Felaket Sanatçı” gibi birçok filmin görüntü yönetmenliğini üstlenen Brandon Trost bu filmle birlikte ilk kez yönetmen koltuğuna oturuyor. Çekimlerine başlanan filmin senaryosunu ise dört Emmy adayı Simon Rich kaleme alıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top