Hesabım
    Scott Speer İmzalı “Endless” Kadrosuna Famke Janssen Dahil Oldu!

    “Hemlock Grove”un yıldızı Famke Janssen “Endless” filminin kadrosuna katıldı.

    Bu sene “Midnight Sun” ve “I Still See You” filmleriyle karşımıza çıkan Scott Speer’ın yönetmenliğini üstlendiği drama filmi “Endless” oyuncu kadrosunu genişletiyor. “X-Men” filmlerinin Jean Grey’i ve “Hemlock Grove” dizisinin yıldızı Famke Janssen filmin kadrosuna dahil oldu.

    X-Men: Apocalypse” ve “Love, Simon” filmleriyle tanınan Alexandra Shipp ve “Kaptan Fantastik” ve “O” filmlerinde izlediğimiz Nicholas Hamilton'ın başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda DeRon HortonIan TraceyPatrick GilmoreZoe BelkinEddie RamosCatherine Lough HaggquistBJ Harrison ve Barbara Meier gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosuna ise “13 Reasons Why” dizisinde senaristlik yapmış olan Rohit Kumar imza atıyor.

    Çekimleri şu sıralarda Kanada’da devam eden “Endless”, birbirlerine deliler gibi aşık olan ancak ölümcül bir kazada ayrılan 19 yaşındaki Chris (Nicholas Hamilton) ve Riley’e (Alexandra Shipp) odaklanıyor. Chris kazadan sonra ölümle yaşam arasındaki arafta kalır. Riley’nin yas tutmasını izleyen acı içindeki Chris, bir süre sonra Riley ile iletişime geçmenin ve onunla yaşam ve ölümün de ötesinde kalan keyif verici ve son derece duygusal anlar yaşamanın bir yolunu bulur. Ancak Chris ve Riley eninde sonunda derslerin en zoru olan vazgeçmeyi öğrenmek zorunda kalır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top