Hesabım
    Anna Kendrick Twilight'ta Rol Aldığını Unutmuş!

    Ünlü oyuncu Twilight'ı gerçekten geçmişinde bırakmış...

    Alacakaranlık serisinin 10. yıl dönümü olan Kasım ayında film, çokça gündeme geldi. Serinin ilk filmini sinemalarda izlememizin ve gişeleri adeta yıkıp geçmesinin üstünden 10 yıl geçmesine rağmen, hala aynı etkisini koruyor. Filmin oyuncuları da ilk günkü kadar olmasalar da popülerliklerini yitirmediler gibi görünüyor. Filmin hayranları tüm sosyal medyada durmadan Alacakaranlık'tan bahsederken tüm bu kargaşa arasında Anna Kendrick de Alacakaranlık'a kayıtsız kalamayıp bununla ilgili bir tweet yazdı.

    Kahretsin. Twilight'ta yer aldığımı şimdi hatırladım.

    Yalnızca birkaç kelimeden oluşan bu tweet, filmin ve Anna Kendrick'in hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Alacakaranlık'ta rol almasının iyi ya da kötü bir anlam taşıması konusunda herhangi bir ipucu vermeyen ama 1 milyonun üzerinde beğeni alan tweet, Anna Kendrick'in 10 yıl içerisinde geçirdiği değişimi de özetler nitelikte. 

    Kendrick, Alacakaranlık serisinde Bella'nın (Kristen Stewart) okul arkadaşı Jessica Stanley'i canlandırmıştı. Başlarda Bella ile çekişmeler yaşayan Jessica'yı son olarak Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1'de Bella ve Edward'ın düğününde görmüştük.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top