Hesabım
    Gerard Butler’lı “Angel Has Fallen” Vizyon Tarihini Aldı!

    Devam halkası “Angel Has Fallen” vizyon tarihi olarak yazın sonunu seçti.

    Aksiyon filmlerinin aranan isimlerinden İskoç aktör Gerard Butler’ın başrolünü üstlendiği devam filmi “Angel Has Fallen” vizyon tarihini aldı. Merakla beklenen film 23 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek.

    Kod Adı: Olympus” ve “Kod Adı: Londra” filmleriyle tüm dünyada 376 milyon dolar gişe hasılatı elde eden serinin yeni devam halkasının oyuncu kadrosunda serinin diğer filmlerinde Başkan Vekili Allan Trumbull olarak karşımıza çıkan Morgan Freeman, Jada Pinkett Smith, Piper Perabo, Michael Landes, Ori PfefferHolt McCallany ve Lance Reddick gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Muhbir” ve “Shot Caller” filmleriyle adından söz ettiren Ric Roman Waugh oturuyor.

    Yeni devam halkasında Gizli Servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning'i, Başkan Allan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri Bir saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI'dan kaçınmak zorunda kalıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Piper Perabo, “Angel Has Fallen” Kadrosunda!
    • Tim Blake Nelson “Angel Has Fallen” Kadrosuna Dahil Oldu!
    • "Angel Has Fallen"ın Kadrosu Genişliyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top