Hesabım
    "Fantasy Island" Filmi Ne Zaman Gelecek?

    "Fantasy Island" filminin vizyon tarihi açıklandı.

    Fantasy Island filminin ABD için vizyon tarihi açıklandı. Asla Pes Etme ve Göster Gününü 2 gibi filmlere imza atmış olan Amerikalı yönetmen Jeff Wadlow'un yönetmen koltuğuna oturacağı film Amerika'da 28 Şubat 2020 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak. Blumhouse ve Sony Pictures ortak yapımı olacak olan filmin, Fenomen olan Westworld dizisi ile korku sinemasının sevilen örneklerinden Dehşet Kapanı'nın tonunu harmanlayacağı iddia ediliyor.

    "Fantasy Island" dizisi, 1977-1984 yılları arasında ABC kanalında yayınlanmış ve kendine hızlı bir şekilde hayran kitlesi edinmişti. Karanlık temalarla ve doğaüstü olaylarla harmanlanan dizi, fantazilerini gerçekleştirmek için bu adaya gelen ziyaretçilerin hikayelerini anlatıyordu. Konuklar, gizemli Bay Roarke ve Tattoo tarafından gözetilen Pasifik Okyanusu'ndaki eşsiz tatil adasında istedikleri fantaziyi talep edebiliyor,  ancak bu fanteziler, ziyaretçilerin karakterlerini test eden zorluklarla dolu bir kabusa dönüşüyordu. Filmin odak noktası, adanın yöneticilerinden biri olacak.

    12 SavaşçıAnt-ManExtinction gibi yapımlardan tanıdığımız Michael Peña'nın, adanın yöneticilerinden Bay Roarke'a hayat vereceği filmde, seyircileri tarafından çok sevilen Pretty Little Liars dizisi ve korku türündeki Doğruluk mu Cesaret mi? filminde boy göstermiş olan Amerikalı güzel oyuncu Lucy HaleGalaksinin Koruyucuları serisinin Drax'ı Dave Bautista ve Silicon Valley dizisinin Jian Yang'i Jimmy O. Yang de adanın konukları olarak boy gösterecek.

    Jason Blum, yönetmen Wadlow'la birlikte yapımcılığı üstlenirken, aynı zamanda Blumhouse’tan Couper Samuelson ile birlikte yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. Filmin büyük ekrana uyarlanmasında senaryoyu Chris Roach ve Jillian Jacobs ikilisi üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top