Hesabım
    Brie Larson, Charlie Kaufman'ın Filminde Başrol Olacak!

    Captain Marvel'ın yıldızı Brie Larson, Charlie Kaufman'ın yeni Netflix filminde başrol olacak.

    Captain Marvel'da başrol olan Brie Larson geçtiğimiz gün filmin yeni fragmanının yayınlanmasıyla heyecan yaratarak gündemdeki yerini korurken, oyuncudan yeni bir haber daha geldi! Larson'ın Charlie Kaufman'ın yeni Netflix filmi "I'm Thinking of Ending Things"de başrol olarak yer alacağı duyuruldu.

    Iain Reed'in 2016'da yayınlanan aynı isimli kitabından uyarlanacak olan "I'm Thinking of Ending Things", Larson'ın canlandıracağı karakter ile erkek arkadaşı Jake'in ailesiyle tanışmak üzere gözlerden uzak bir çiftliğe gitmelerini konu ediniyor. Genç kadın, her ne kadar araları iyi görünse de ondan ayrılmak isterken diğer yandan da Jake'in ailesi ile tanışmaya gitmek zorundadır. Yolculuk boyunca Jake ile olan ilişkisinden kurtulmanın bir yolunu bulmak için düşünme fırsatı bulan genç kadın, ayrıca hayatını da gözden geçirecektir. Yolda ve çiftlikte çiftin başına gelenleri konu edinen "I'm Thinking of Ending Things" dram türünde bir film olacak.

    "I'm Thinking of Ending Things"in başrol oyuncusu Brie Larson'ı Marvel çizgi roman dünyasının en güçlü ve Sinematik Evren'in ilk kadın süper kahramanı olan Captain Marvel olarak görecek olmamızın yanı sıra 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ı aldığı 'Room' ile 'Short Term 12', 'Don Jon', 'Scott Pilgrim vs. The World' gibi filmlerde izlemiştik.. Larson ayrıca, 2020 yılında vizyona girecek olan 'Just Mercy' adlı dram filminde Michael B. Jordan ve Tim Blake Nelson ile birlikte rol alacak. Larson, Short Term 12'de birlikte çalıştığı yönetmen Destin Daniel Cretton ile Just Mercy filminde yeniden bir araya gelecek.

    "I'm Thinking of Ending Things"in yönetmeni Charlie Kaufman ise 'Eternal Sunshine of The Spottles Mind', 'Being John Malkovich' gibi filmlerin senaryosuna imza atmış, ayrıca 'Synecdoche, New York' ve 'Anomalisa'nın hem yönetmenlik hem senaryo koltuğuna oturmuştu. Ayrıca Kaufman'ın, Likely Story prodüksiyon şirketinden Anthony Bergman ve Stefanie Azpiazu ile birlikte "I'm Thinking of Ending Things"in yapımcısı olacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca filmin uyarlanacağı kitabın yazarı Iain Reed de filmin ortak yapımcısı olacak. Filmde Brie Larson'ın partneri olan Jake karakterini canlandıracak oyuncu seçimi henüz yapılmadı.

    "I'm Thinking of Ending Things"in yayın tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top