Hesabım
    Kristen Stewart ve Chloë Sevigny’li “Lizzie”nin Yeni Posteri Yayınlandı!

    Drama ve gerilim filmi "Lizzie"den yeni poster geldi.

    Alacakaranlık” serisinin Bella'sı olarak ünlenen ve ardından sanat filmlerine ağırlık veren Kristen Stewart ve Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Chloë Sevigny'nin başrollerini paylaştığı drama ve gerilim filmi “Lizzie”den yeni bir poster yayınlandı.

    2015 yapımı “The Boy” filmiyle tanınan Craig William Macneill’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Kim DickensDenis O’HareJeff PerryFiona Shaw ve Jamey Sheridan gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin senaryosuna ise Bryce Kass imza atıyor.

    32 yaşındaki Lizzie, babasının gösterişten uzak ve otoriter kontrolü altında yaşamak zorunda bırakılan, evlenmemiş bir kadındır. Babasının soğuk kontrolü altındaki bir kurbanken, hayata dair umutla bakabileceği pek bir şey de yoktur. Ancak bu durum, iş için çaresiz olan genç hizmetçi Bridget Sullivan'ın eve gelmesiyle birlikte değişmeye başlar. Lizzie genç Bridget'e sempatik, nazik bir ruh ile yakınlaşma şansı yakalarken, Bridget de hislerini karşılıksız bırakmaz. Ancak ikilinin hikayesi karanlık, rahatsız edici bir sona doğru evrilmeye başlamıştır. Bu ilişki ile duygularını serbest bırakma şansını yakalayan Lizzie için kontrolünü tekrar sağlamak oldukça zorlu olacaktır.

    “Lizzie” 14 Aralık tarihinde İngiltere’de vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizlğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top