Hesabım
    Liev Schreiber’lı “Human Capital” Kadrosuna “House of Cards” Transferi!

    “House of Cards”ın Emmy adayı yıldızı Paul Sparks “Human Capital” kadrosuna dahil oldu.

    Başrolünü üstlendiği “Ray Donovan” dizisiyle beş kez Altın Küre’ye aday gösterilen Liev Schreiber’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “Human Capital” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Filmin kadrosuna “House of Cards” ve “Boardwalk Empire” dizileriyle tanınan Emmy adayı Paul Sparks, “A Series of Unfortunate Events” dizisinde izlediğimiz Aasif Mandvi ve bu sene “Eighth Grade” filminde boy gösteren genç yıldız Fred Hechinger dahil oldu.

    Geçtiğimiz sene “My Friend Dahmer” filmiyle karşımıza çıkan Marc Meyers’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda 1993 yılında “My Cousin Vinny” filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanan Marisa Tomei, Altın Küre adayı Peter Sarsgaard, Maya Hawke ve Betty Gabriel yer alıyor. Filmin senaryosuna ise 2009 yapımı “The Messenger” ile En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen Oren Moverman imza atıyor.

    Stephen Amidon’un 2005 tarihli aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “Human Capital” Amerikan rüyasını kovalayan biri seçkin biri orta sınıf iki ailenin hayatını konu alıyor. Ailelerin çocukları acıklı bir kazaya yol açan bir ilişkiye başladığı zaman ailelerin hayatı birbirine geçiyor. Yakın zamanda çekimlerine başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top