Hesabım
    “Denizde Dehşet” Devam Halkasında Kadro Şekilleniyor!

    Devam halkası “47 Meters Down - Uncaged” oyuncu kadrosuna iki yeni ismi kattı.

    Geçtiğimiz sene vizyona giren ve 5.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 61 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Denizde Dehşet”in merakla beklenen devam halkası “47 Meters Down - Uncaged” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor. 2013 yapımı “The Best Man Holiday” filmiyle yıldızı parlayan Nia Long ve Oscar ödüllü aktör Jamie Foxx’un ilk kez kamera karşısına geçmeye hazırlanan kızı Corinne Foxx filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “47 Meters Down - Uncaged”, Brezilya’daki bir su altı şehrine dalış düzenleyen beş sırt çantalı gezgine odaklanıyor. Çok geçmeden yalnız olmadıklarını fark eden gençler, sinirli bir köpek balığı ile birlikte su altı mağaralarında mahsur kalıyor.

    Korku ve gerilim filminin yönetmenliğini bu sene “Ziyaretçiler: Gece Avı” ile karşımıza çıkan ve aynı zamanda ilk filmi de yöneten Johannes Roberts üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda John Corbett, Sophie Nelisse, Sistine Stallone, Brianne Tju, Davi Santos ve Khylin Rhambo gibi isimler yer alıyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti’nde başlanan filmin Amerika’da 28 Haziran 2019 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top