Hesabım
    "Shaun the Sheep Movie: Farmageddon"dan İlk Tanıtım!

    "Shaun the Sheep Movie: Farmageddon" filminden ilk tanıtım videosu geldi.

    Shaun the Sheep Movie: Farmageddon filminden ilk tanıtım videosu geldi. İngiltere yapımı animasyon filmi, 2015 yılında seyircilerle buluşan eğlenceli animasyon Kuzular Firarda filminin devam halkası niteliğinde... 1 Oscar adaylığı kazanan "Kuzular Firarda" animasyonunda beyaz perdede gördüğümüz, kent hayatına adapte olmaya çalışan pısırık ve utangaç koyun Shaun, devam filmi ile bir kez daha maceraya atılıyor.

    Koyun Shaun'un 2007 yılında Nick Park tarafından yaratılan televizyon serisi beyaz perdede de başarı kazanıyor gibi görünüyor. 1995 yapımı Wallace ve Gromit filmi "A Close Shave"in spin-off projesi olarak ekranlara taşınan "Shaun the Sheep" televizyon serisi, beyaz perdedeki 2. devam halkasına da hazır.

    Tavuklar Firarda ile Wallace and Gromit serilerinin yaratıcısı olan Aardman Animations'ın yapımını üstlendiği devam filmi, bu kez kuzu ve koyunları hiç gitmedikleri kadar uzaklara gönderiyor. 

    Sessiz Mossingham kasabasının üzerinde, gökyüzünde ortaya çıkan garip ışıklar, gizemli bir ziyaretçinin galaksinin ötesinden geldiğini haber vermektedir. Ancak yakındaki Mossy Bottom Çiftliği'ndeki koyun Shaun'ın zihninde başka şeyler vardır; yaptığı planlar sürekli bıkkın Bitzer tarafından engellenmektedir. Ancak bu şaşkın ve sevimli uzaylı, Mossy Bottom Çiftliği'nin yakınlarına inanılmaz bir güçle düştüğü zaman, koyun Shaun çok geçmeden uzay gücünde bir eğlence ve macera için fırsat görür. Koyun Shaun, tehlikeli bir örgüt onu yakalamadan önce bu galaksilerarası ziyaretçiye evin yolunu göstermek için zorlu bir göreve girişecektir. Muzur koyun Shaun ve kalabalık sürüsü çok geç olmadan önce Mossy Bottom Çiftliği'ndeki Farmageddon'u engelleyebilecekler midir?...

    Filmin yönetmen koltuğunda Will Becher ve Richard Phelan ikilisi oturuyor. "Shaun the Sheep Movie: Farmageddon" filmi ikilinin ilk yönetmenlik denemesi olacak olsa da, Becher Aardman Animations'ın baş animatörlerinden, Phelan da firmanın önemli storyboard çizerlerinden biri. Filmin senaryosunda ise Jon Brown ve Mark Burton'ın imzası bulunuyor. Devam halkasında da koyun Shaun'u bir kez daha Justin Fletcher seslendiriyor.

    İlk film 25 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapındaki gişelerde toplam 106 milyon dolar kazanmayı başarmıştı. Bakalım devam halkası nasıl bir çizgi izleyecek? Film 15 Mayıs 2019 tarihinde Amerika'da seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top