Hesabım
    Asa Butterfield ve Maisie Williams’lı “Then Came You”dan İlk Fragman Geldi!

    Komedi ve drama filmi “Then Came You”dan ilk fragman yayınlandı.

    2011 yılında “Hugo” ile adından söz ettirmeye başlayan Asa Butterfield ve “Game of Thrones”un Arya Stark’ı olarak tanıdığımız Maisie Williams’ın başrollerini paylaştığı komedi ve drama filmi “Then Came You”nun ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Filmde başrol ikilisine “The Vampire Diaries”in yıldızı Nina Dobrev, Tyler Hoechlin, David Koechner, dört Emmy adaylığı bulunan Tituss Burgess, Sonya WalgerMargot Bingham ve Ken Jeong eşlik ediyor. Woodstock Film Festivali’nde prömiyer yapan filmin yönetmenliğini ise Peter Hutchings üstleniyor.

    “Then Came You”, ölümcül bir hastalığa yakalanmış cesur bir genç kız olan Skye’ın (Maisie Williams) hikayesini anlatıyor. Skye, havaalanında çalışan 19 yaşındaki Calvin (Asa Butterfield) ile arkadaş olur. Kendi gölgesinden bile korkan evhamlı Calvin, Skye’ın ölmeden önce yapılacaklar listesindeki şeyleri yapmasına yardım eder. Calvin bu sırada korkularıyla yüzleşmeyi ve onları zapt etmeyi öğrenir. Bu korkuların arasında ulaşılamaz gibi görünen güzeller güzeli Izzy’ye (Nina Dobrev) açılmak da vardır.

    “Then Came You” 1 Şubat’ta Amerika’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top