Hesabım
    "Garantili Ölüm (Yoksa Paran İade)" Fragmanında İşler Karışıyor!

    "Garantili Ölüm (Yoksa Paran İade)" filminden altyazılı fragman geldi.

    Garantili Ölüm (Yoksa Paran İade) filminden altyazılı fragman geldi. "Kaderin cilvesi bu ya," diye gelen hikaye dönüşlerinin en komiğini temeline alan komedi-dram filmi, hayatını sonlandırmak isteyen bir adamın ölüm anlaşmasını yaptıktan sonra yüzüne gülen kaderini anlatıyor. Tıpkı William'a da söylendiği gibi; "Eğer bitirmek konusunda ciddiyseniz, profesyonel yardıma ihtiyacınız var."

    27 yaşında bir yazar olan William, hayatla bağı olmayan bir adamdır. Hayatına son vermek isteyen William bu yaşına kadar birçok intihar girişiminde bulunur. Fakat hiçbirinde de ölmeye başaramaz. Dokuzuncu intihar deneyiminde de başarılı olamayınca bir profesyonelden yardım almaya karar verir. 65 yaşında arkadaş canlısı bir adam olan Leslie ise usta bir tetikçidir. Aradığı adamı bulduğunu düşünen William, kendisini öldürmesi için Leslie’den yardım ister. Artık William’ın ölmesi için her şey hazırdır. Fakat tam da bu sırada beklenmedik bir şey olur ve genç adam hayallerinin kadını ile tanışır. Artık onun yaşaması için önemli bir nedeni vardır ve Leslie ile yaptığı anlaşmayı iptal etmek ister. Fakat Leslie’nin de suikastçılar birliği üyeliğini elinde tutabilmek için aylık kotasını doldurması gerekmektedir. İşler bir anda iki adam için de karmakarışık bir hal alır...

    İlk uzun metrajına imza atan kısa film yönetmeni Tom Edmunds'un hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlendiği komedi-dram filmi, prömiyerini geçtiğimiz Temmuz ayında Edinburgh Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Ardından Berlin Fantasy Filmfest, Dinard Film Festivali, Roma Uluslararası Film Festivali ve Yeni İngiliz Film Festivali'nde seyircilerle buluşan yapımın başrolünde, 3 Oscar ödüllü savaş filmi Dunkirk'ün sessiz Gibson'ı Aneurin Barnard ve 2 Oscar adaylığı bulunan emektar oyuncu Tom Wilkinson yer alıyor. Filmin kadrosunda Skins dizisinin Mini McGuinness'i olarak ünlenen, BAFTA Ödülleri adaylığı bulunan Freya MavorAquarius dizisinin Charles Manson'ı olarak tanınan yakışıklı oyuncu Gethin AnthonyThe Leftovers'ın Matt Jamison'ı, 3 BAFTA adaylığı bulunan Christopher Eccleston, Safe dizisinin Jojo Marshall'ı Nigel Lindsay ve  Yugoslav oyuncu Velibor Topic de bulunuyor.

    "Garantili Ölüm (Yoksa Paran İade)" filmi 21 Aralık'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top