Hesabım
    Dedektif Komedisi "Holmes & Watson" Klibinde Kraliçe'yle Selfie Zamanı!

    Komedi filmi "Holmes & Watson"dan selfie çekmenin tehlikelerini gösteren bir klip yayınlandı.

    Dedektif komedisi Holmes & Watson'dan eğlenceli bir klip geldi. 1800'lerin sonlarında dedektiflik yapan iki adam zamane şartlarıyla selfie çekmeye kalkıştığında bunun nasıl tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini gösteren klipte, ülkenin önünde diz çöktüğü Kraliçe bile ikilinin arz ettiği tehlikelerden kaçınamıyor. Sir Arthur Conan Doyle’un efsanevi kurgusal dedektifi Sherlock Holmes'un maceralarından ilhamını alan film, Sherlock Holmes ve sadık dostu Doktor John Watson'ı mizahi bir bakışla ele alıyor.

     2 Altın Küre adaylığı bulunan Will Ferrell ve Oscar adayı John C. Reilly'nin başrollerini üstlendiği komedi filminin kadrosunda 2 Oscar adaylığı bulunan, Lord Voldemort olarak akıllara kazınan başarılı oyuncu Ralph FiennesHouse dizisi ile tanınan, 3 Altın Küre sahibi Hugh Laurie, 2 Altın Küre adaylığı bulunan Kelly Macdonald, 2 Oscar adaylığı sahibi Steve Coogan ve Altın Küre adaylığı bulunan güzel oyuncu Rebecca Hall da filmin kadrosunda yer alıyor. 2015 yılında komedi filmi Sert Ol ile ilk uzun metrajına imza atan yönetmen Etan Cohen, "Holmes & Watson" ile ikinci kez kamera arkasına geçiyor. Daha önce "Sert Ol" filminde de yönetmen ve Will Ferrell birlikte çalışmıştı.

    Ferrell ünlü dedektife, Reilly de ünlü doktora hayat verirken, Hugh Laurie Sherlock'un ağabeyi Mycroft Holmes'u canlandıracak. Ralph Fiennes ise Sherlock'un azılı düşmanı Prifesör Moriarty'e hayat verecek. Alman oyuncu Wolf Roth da filmde psikanalizin yaratıcısı Sigmund Freud olarak seyircilerin karşısına çıkacak.

    Başarılı oyuncular Steve Coogan ve John C. Reilly, Oscar aday adaylarından biri olarak görülen biyografik dram filmi Stan & Ollie'de de birlikte boy gösteriyorlar. 

    Şu sıralar 3. devam halkası için hazırlıkların devam ettiği, Robert Downey Jr. ve Jude Law başrollü bir sinema serisinin yanı sıra, Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman başrollü ödüllü dizi Sherlock ve Jonny Lee Miller ile Lucy Liu başrollü Elementary dizisi de ünlü kurgusal dedektif ve sadık yaveri üzerine kurulu. "Holmes & Watson" ise bu üç yapımın aksine tamamen komedi temelli olacak. Yeni komedi filmi "Holmes & Watson", 1975'te Saturday Night Live'da Will Ferrell'ın canlandırdığı bir tiplemeyi temel alıyor.

    İlk olarak 1892 yılında basılan ve 12 kısa hikayeden oluşan "The Adventures of Sherlock Holmes" kitabı, zaman içerisinde beyaz perdede pek çok karşılık bulmuş ve televizyonun en sevilen dizilerinin kaynakları haline gelmişti.

    "Holmes & Watson"ın hangi tarihte ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top