Hesabım
    "Annabelle 3"ün Çekimleri Tamamlandı!

    Merakla beklenen devam halkası "Annabelle 3" post- prodüksiyon aşamasına geçti.

    Merakla beklenen devam halkası Annabelle 3'ün çekimleri tamamlandı. Gişede yüksek başarılan elde eden korku serisi Korku Seansı'nın spin-off projesi olarak hayatına başlayan ve lanetli bebek korkumuzu bir kez daha alevlendiren Annabelle, bu kez 3. devam halkasıyla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Dünyaca ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren'ın vakalarından birinde karşımıza çıkmış olan lanetli oyuncak bebek, Annabelle solo filmi ile 2014 yılında Korku Seansı evrenini genişletmeye başlamıştı. 3. devam halkası "Annabelle 3"ün çekim aşamasının da tamamlandığı duyuruldu. Proje artık post-prodüksiyon aşamasına geçerek kurgu ve düzeltmeleri tamamlayacak.

    Warren ailesinin kızları Judy'nin temelde olacağı film, şeytani bebeğin eve getirilmesinin ardından küçük Judy ve genç dadısının yaşadığı dehşeti temel alacak. Jumanji: Vahşi Orman'da karşımıza çıkmış olan güzel oyuncu Madison Iseman Judy Warren'ın dadılarından ikisini canlandıracak. Designated Survivor ile tanınan ve son olarak Deha ile karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Mckenna Grace ise Warren ailesinin kızları Judy'e hayat verecek. Korku Seansı filminden beri dünyaca ünlü paranormal araştırmacılara hayat veren, 2 Altın küre adayı Patrick Wilson ve bir Oscar adaylığı bulunan Vera Farmiga da spin-off filminde tanınmış rollerine geri dönecek.

    Sinemalara dehşeti geri getirecek olan korku filminin oyuncu kadrosunda, genellikle Amerikan dizilerinden tanıdığımız genç oyuncu Katie SarifeGalaksinin Koruyucuları serisinin Brahl'ı Stephen Blackehart, Korku Seansı serisinin rahip Gordon'ı Steve Coulter, genç yetenek Michael Cimino ve genellikle yan rollerde karşımıza çıkan Alison White da yer buluyor. Yapımcılığını korku sinemasının dahi çocuğu James Wan'ın üstleneceği "Annabelle 3" filminin yönetmen koltuğunu ise ilk iki filminde senarist görevini üstlenen Gary Dauberman üstlenecek. Yönetmen Dauberman aynı zamanda senaryoya da imzasını atıyor.

    "Annabelle 3" 3 Temmuz 2019'da Amerika'da vizyonda olacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi şu an için belirsizliğini korumakta...

    2014 yılında seyircilerle buluşan "Annabelle" filmi, 6.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 257 milyon dolar kazanmıştı. 2017 yılında gelen Annabelle: Kötülüğün Doğuşu ise 15 milyon dolarlık bütçesine karşı 306,5 milyon dolarlık gişe elde etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top