Hesabım
    "The Conjuring 3" İlhamını Nereden Alacak?

    Korku Seansı serisinin üçüncü filminden ilk detaylar belli oldu.

    James Wan'in yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu paranormal korku türündeki seri The Conjuring / Korku Seansı'nın üçüncü filmi olan olan The Conjuring 3'nin ilk detayları Wan tarafından açıklandı. The Conjuring 3'nin yönetmenlik koltuğuna James Wan'in oturmayıp yalnızca yapımcılığını üstleneceğinin kesinleşmesinin yanı sıra, filmin yönetmenliğini Michael Chaves; senaryosunu ise David Leslie Johnson-McGoldrick üstlenecek.

    Bloody Disgusting isimli platform ile birlikte yaptığı röportajda James Wan, The Conjuring 3'nin konusunun bir kez daha paranormal olayları inceleyen Warren çifti dosyalarından seçildiğini belirtti. The Conjuring 3'nin ilk iki filmden daha farklı olabileceğini söyleyen James Wan, filmin ilk iki film ile benzeşecek tek yanının gerçek bir hikayeye dayanması olduğunu ekledi.

    Wan, ayrıca "Bütün Conjuring filmleri dava dosyalarını konu ediniyor. Yani Warren çiftinin yaşadıkları belgelenmiş gerçek olaylara dayanıyor. Bence bu çok önemli bir şey. Gerçek olaylara dayanabiliyor olması adeta bir ana gemi şeklinde ve bu da gerçek insanlardan ilham almamıza neden oluyor. Spin-off filmler bizleri daha çok eğlendirebilmek, daha tuhaf ve çılgınca şeyler yapmamızı sağlayabilmek için bulunuyorlar. Şimdi ise Conjuring, ana gemiye dönüp daha çok gerçek hikaye izlememiz için geri geliyor." sözlerini sarf etti.

    The Conjuring'in ilham alacağı dava konusu, Amerika'da cinayete teşebbüs eden bir adamın davasında metafizik güçler tarafından ele geçirilen bir sanığın kullanılması üzerine olacak.

    James Wan, The Conjuring 3'nin yönetmen koltuğunu teslim ettiği Michael Chaves'in, yönetmenliğini yaptığı The Curse of La Llorona isimli korku filmi ile onu etkilediğini açıkladı. "Chaves'in yeni korku dünyasının genç yönetmenlerinden biri olacağını hissediyorum. O, bu tür filmlerin nasıl işlediğini anlayabiliyor. Aktörlerle çok iyi çalışıyor ve bu tam da benim çalışmaya ihtiyacım olan insanı bulduğum anlamına geliyor. Ayrıca Patrick ve Vera da onunla çok rahat." sözlerini James Wan, Michael Chaves için sarf etti.

    The Curse of La Llorona filmi ülkemizde 19 Nisan 2019'da vizyona girecekken, The Conjuring 3'nin 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top