Hesabım
    "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2"de Evcil Hayvanlar Süper Kahraman Oluyor!

    "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2"den yeni fragman yayınlandı.

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı serisinin ikinci filminden geçtiğimiz günlerde Kedi Chloe ve Köpek Max karakter tanıtım videoları yayınlanmıştı. Şimdi ise Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2'den yeni bir fragman daha yayınlandı. Fragmana göre sevimli evcil hayvan dostlarımız süper kahramanları taklit ederek onlara dönüşüyorlar. "Bu yaz muhteşem bir güç, muhteşem bir sevimlilik ile gelecek" sloganıyla gelen fragmanda sevimli süper kahramanlarımız gizli yaşamlarında istediklerini yapabiliyorlar! Neşeli bir kız olan Molly'nin biraz sevimli biraz psikozlu evcil hayvanı Snowball, yeni fragmanda Spider-Man'i örnek alıyor.

    "Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?" şeklinde dikkatleri çeken sözleriyle yola çıkan ve yurtdışında gişe rekorları kıran "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı" filminin devam halkasında macera, kaldığı yerden devam ediyor. Yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenlerinden olan Chris Renaud bulunurken, filmin seslendirme kadrosunda Duke karakterini seslendirecek olan Eric Stonestreet ile Oscar sunuculuğuyla gündeme düşen ve Snowball'u seslendirecek olan Kevin Hart'ın yanı sıra Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby MoynihanHannibal Buress ve Dana Carvey gibi isimler yer alıyor. İlk filmde Louis C.K. tarafından seslendiren Max karakteri, ünlü komedyenin taciz skandalının ardından Patton Oswalt'a devrediliyor.

    Filmin orijinal seslendirme kadrosuna hangi karakterleri seslendirecekleri belli olmasa da Tiffany HaddishNick Kroll, usta oyuncu Harrison Ford ve Pete Holmes da dahil oldu. Filmin senaryosunda ilk filmin senaristlerinden Brian Lynch'in imzası bulunuyor. Illumination'ın kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri ile uzun zamanlı ortağı Janet Healy filmin yapımcılığını üstlenecekler.

    "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2" 7 Haziran 2019'da ülkemizdeki sinemalarda seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top